Covid 19 info

Opdatering 14. januar 2021

Alle hold på TegneskoleKBH afvikles med deltagerantal og under former, der er fuldt forsvarlige og i overensstemmelse med alle gældende restriktioner. Deltagerne sidder ned på faste pladser, og skal iføre sig mundbind, hvis det er nødvendigt at rejse sig fra den faste plads. Der er mindst de påkrævede 4 kvadratmeter gulvareal pr. person, og vi holder en afstand på 2 meter.

Ved ankomsten vil du blive grundigt orienteret om de justeringer til selve gennemførelsen, vi har foretaget for at leve op til gældende regler.

Kursusstart for forårssemestret 2021 er udskudt, indtil videre til uge 6 (8-14 februar). Tilmeldte deltagere på hold, der er berørt af denne udsættelse har fået direkte besked.

Vær opmærksom på, at de oprindeligt planlagte kursusdatoer indtil videre figurerer ud for de enkelte hold på hjemmesiden. Det giver ikke mening, at vi lægger os fast på nye datoer, før vi er rimeligt sikre på, at de holder. I skrivende stund afventer i den udmelding regeringen har lovet i uge 4 vedrørende en plan for genåbning af samfundet.

Som udgangspunkt gør vi alt, hvad vi kan for at afvikle al planlagt undervisning med afslutning senest i uge 26 (28 juni - 4 juli). Hvis restriktionerne trækker ud så længe, at dele af undervisningen må aflyses helt, vil kursusgebyr for manglende lektioner blive tilbagebetalt.

Hvis dit kursus bliver flyttet til datoer, hvor du ikke har mulighed for at deltage, kan du afmelde dig holdet og få det fulde kursusgebyr refunderet.

dof