Daghold


Dagholdene er det tætteste, du kommer på en egentlig uddannelse i klassisk tegning. Et daghold er det rigtige valg for dig, der på kortest mulig tid vil udvikle dine tegnefærdigheder mest muligt og skaffe dig et solidt fundament for at komme skridtet videre med dine kreative ambitioner. Som noget helt ny tilbyder vi fra og med foråret 2021 to forskellige daghold: Niveau 1 for begyndere/let øvede og Niveau 2 for øvede.

Der er frit optag på Niveau 1 efter først-til-mølle-princippet. Optagelse på Niveau 2 forudsætter, at du allerede har modtaget undervisning i et omfang, så du er klar til at få det fulde udbytte af deltagelsen. Hvis du tidligere har modtaget undervisning på TegneskoleKBH kan du optages umiddelbart, alle andre skal igennem en optagelsesprocedure. Når man først er godkendt til optagelse, gælder først-til-mølle-princippet, så du ved med det samme, om du har fået en plads.

På et daghold får du ikke bare undervisning, du får også tid til at øve dig under kyndig vejledning. Underviseren vil hver eneste dag give dig et puf i den rigtige retning gennem individuel vejledning og konstruktiv, men åbenhjertig kritik.
Det er med tegning som med alle andre færdigheder: øvelse gør mester!

Et semester på TegneskoleKBH strækker sig over 16 ugers effektiv undervisningstid med tre dages undervisning hver uge. Undervisningen for Niveau 1 ligger onsdag 15:30-21:30, torsdag-fredag 10-16, Niveau 2 mandag-tirsdag-onsdag 9-15.

Mange elever vælger at følge dagholdet i mere end ét semester. På denne måde kan du sammensætte et længere, sammenhængende uddannelsesforløb, der ikke alene udvikler dine grundlæggende tegnefærdigheder optimalt, men også fører dig videre i retning af den kunstneriske specialisering, du ønsker.

dof