Undervisere

Skolens faste undervisere

Rasmus Aagaard

Grundlægger og daglig leder af TegneskoleKBH

Underviser på Dagholdet Niveau 2.
Vinder af DR1-programmet Danmarks bedste Portrætmaler 2018.
Følg ham på Instagram HER
Se eksempler på hans arbejder på rasmusaagaard.com
Du kan også finde et mindre udvalg af Rasmus Aagaards arbejder her på siden.

Andreas Welin

Street artist

Andreas er en internationalt anerkendt street art kunstner med rødder i klassisk tegning fra TegneskoleKBH. Han har i 8 år arbejdet professionelt som murkunstner og haft stor succes med at sprede sine kunstværker på gavle i mange lande verden rundt.

Følg ham på Instagram HER

Xenia Michaelsen

Underviser og portrætunstner

Xenia er erfaren russisk/dansk portrætmaler, som er uddannet ved Moskvas Kunstakademi og Danmarks Designskole. Xenia Michaelsen nåede finalen i DR1-programmet Danmarks bedste Portrætmaler 2018.

Følg hende på Instagram HER

Amy Holst

Tegner og grafiker

Amy Holst er uddannet i klassisk tegning og computergrafik ved The Drawing Academy og The Animation Workshop i Viborg. Hun har 5 sæsoners erfaring som portrættegner og silhuetklipper i Tivoli i København, og har arbejdet mest med figurtegning og de sidste 6 år. Til daglig arbejder hun med digital og analog produktion af videnskabelige modeller til museer hos 10 TONS i København. På TegneskoleKBH underviser Amy i croquis.

Følg hende på Instagram HER.

Simon har tegnet i mange år og har en speciel forkærlighed for portrættet. Med to semestre på TegneskoleKBH's daghold bag sig, er han velfunderet i de fundamentale principper der ligger til grund for klassisk, figurativ tegning, og meget fortrolig med skolens konstruktions-baserede tilgang.

dof